Neymar v Real ob enem pogoju

La liga 26. Jan 201812:34 > 12:39
Aurelien Meunier/Getty Images

Neymar ostaja prva tarča Reala in bi dejansko lahko odšel v Madrid, če bo Parižane letos popeljal na vrh Evrope.

Alexander Hassenstein Getty Images Sport

PSG je poleti pripravljen prodati Neymarja madridskemu Realu, če bodo Parižani slavili v ligi prvakov, poroča goal.com. Predsednik PSG-ja Nasser Al-Khelaifi je Brazilcu obljubil, da ga bo spustil nazaj v Španijo, potem ko naj bi Neymar svojim prijateljem vse pogosteje govoril, da so njegove sanje, da zaigra v dresu Reala.

Nekdanji zvezdnik Barcelone je za Parižane na 24 nastopih dosegel 23 golov, toda njegove sanje so, da postane prvi mož kraljevega kluba. V Madridu ga vidijo kot naslednika Cristiana Ronalda, katerega zvezda očitno počasi zahaja.

Neymar je kot 13-letnik nekaj dni že treniral pri Realu, pred petimi leti pa je bila Barcelona ob njegovem odhodu iz rodne Brazilije konkretnejša in prehitela večne rivale. “Neymar bi lažje osvojil Zlato žogo kot član Reala. Real je klub, ki nudi vse, kar velik igralec potrebuje, mi pa smo si ga enkrat že zelo želeli,” je ob peti Zlati žogi Cristiana Ronalda dejal predsednik Reala Florentino Perez in jasno dal vedeti, da na Neymarja še niso pozabili.

Al-Khelaifi je pripravljen na pogovore, a ob predpostavki, da PSG slavi v ligi prvakov. Zanimivo, da Francoze v osmini finala čaka ravno Real.