Zidane brez okrepitve: Slepo verjamem v svojo ekipo

La liga 2. Feb 201814:43 > 14:57
Denis Doyle, Getty Images

Trener Reala iz Madrida Zinedien Zidane je na novinarski konferenci pred tekmo proti Levanteju (20,45 - SK1) dejal, da ni bilo potrebe po novih okrepitvah in da je zadovoljen z ekipo.

Real je izpadel iz kraljevega pokala, v ligi prvakov je še vedno v igri, medtem ko je trofeja v španskem nogmetnem prvenstvu zagotovo že izgubljena, saj ima Barcelona že 19 točk prednosti na razpredelnici.

 Čeprav je veliko moštev v januarskem prestopnem roku v svoje vrste pripeljalo številne zveneče okrepitve, Real ni kupil niti enega nogometaša. 

“Držimo skupaj, čeprav se prebijamo skozi težke čase. Vem, da so moji igralci osredotočeni, zato zaupam svoji ekipi, zaupam jim na slepo. Verjamem jim in želim jim to pokazati, meni pa naj vrnejo s trdim delom in odločnostjo,” je dejan Zinedine Zidane.

Francoski strokovnjak je na nadaljeval, da ga ne zanimajo zgodbe o naslednji sezoni, ker ta še ni končana. 

“Ne zanima me, kaj bo naslednjo sezono. Zanima me samo tukaj in zdaj. Želim samo, da pripravim ekipo za naslednjo tekmo. Mediji govorijo, da je la liga že zaključena, a sam v to ne verjamem. V nogometu se nikoli ne ve, kaj bo, mi pa želimo dobiti vsako tekmo,” je zaključil Zidane.