Zidane: Zaskrbljeni smo

La liga 4. Feb 20183:04 > 3:21
Denis Doyle, Getty Images

Trener madridskega Reala Zinedine Zidane je po remiju z Levantejem (2:2) izrazil zaskrbljenost, ker je njegova ekipa po nepotrebnem izgubila nove točke.

Prvi del igre smo mi nadzorovali, ne pa tudi drugega. Nismo uspeli zadržati vodstva in to ni nekaj, kar bi se nam zgodilo prvič. Drugemu golu, ki smo ga prejeli, bi se lahko izognili,” je razmišljal Zinedine Zidane in nadaljeval: “To je nogomet in normalno je, da nasprotnik naredi vse, da bi te spravil v slabo voljo. Jezen sem, ko dobimo gol iz protinapada.”

Novinarje je zanimalo, zakaj je zamenjal Cristiana Ronalda: “Zamenjal sem ga, ker sem želel na sredini malce več od Asensia, zatem pa tudi od Lucasa.”

Kraljevi klub na prvenstveni lestvici zaseda komaj četrto mesto s kar 18 točkami zaostanka za vodilno Barcelono. “Zaskrbljen sem, ker smo tako lahko izgubili točke tokrat, kot tudi na nekaterih predhodnih obračunih. Kljub temu od mene ne boste nikoli slišali, da se predajamo kljub stanju na lestvici, to enostavno ni naš stil,” je še dodal Zizou.