Želi biti boljši od Messija? Naj zamenja šport

La liga 23. Feb 201813:51 > 13:53
Getty Images/Emilio Andreoli

Neymar je zagotovo med najboljšimi in najbolj popularnimi nogometaši na svetu, toda titule najboljšega na planetu mu ne moremo podeliti.

Lionel Messsi je proti Chelseaju spisal novo poglavje za zgodovinske knjige. V devetem nastopu je le uspel doseči gol proti Londončanom, hkrati pa je bil to že njegov 18 zadetek proti angleškim ekipam, s čimer je absolutni rekorder. Cristiano Ronaldo je na drugem mestu z 11.

Ni dvoma, da bi bil Neymar nekoč lahko ob boku Argentincu in Portugalcu, a ne, če vprašate Thieryja Henryja. Francoz celo meni, da bi moral Brazilec zamenjati šport, ne zgolj kluba, če želi iz Messijeve sence. “Ne vem, ali je Neymar zapustil Barcelono, da bi prišel iz sence Messija. Tisto, kar je resnica, je, da so vsi igralci v Messijevi senci. Če Neymar to ne želi biti, naj zamenja šport,” je za Marco dejal nekdanji odlični napadalec.

Neymar je s PSG-jem na dobri poti do naslova francoskega prvaka, v ligi prvakov pa ga čaka vse prej kot enostavna naloga, potem ko je Real prvo tekmo 1/8 finala dobil s 3:1.