Zidane: Benzema ima težko sezono, menjave so nujne!

La liga 16. Apr 20189:16 > 9:28
Matthias Hangst/Getty Images

Real Madrid je v zadnjem krogu primere premagal Malago z 2:1, na tej tekmi pa je Zinedine Zidane opravil več menjav v svoji postavi, glavni razlog pa je utrujenost nogometašev, ki se bodo v polfinalu lige prvakov srečal z Juventusom.

Isco in Casemiro sta bila nogometaša, ki sta Real Madridu prinesla zmago proti Malagi, večji del prve ekipe pa je dobilo priložnost za počitek. Trener Zinedine Zidane je posledično zamenjal skoraj celotno ekipo, saj je prvi kratkoročni cilj ekipe uvrstitev v finale lige prvakov. 

“Zelo je pomembno je, da ekipa naredi majhne zamenjave in da odpočijete nekatere nosilce. Tekma ni bila lahka, čeprav je Malaga na dnu lestvice, a si je zaslužila naše spoštovanje. Ni lahko voditi moštva, a moramo se odpočiti. Še ena tekma nas loči do tekme z Juventusom, imamo zdravo ekipo in nimamo težav,” je dejal Zidane.

Trener Reala se je dotaknil tudi sezone Karima Benzemaja: “Karim ne bo vrgel puške v koruzo. On želi zabijati zadetke, imel je priložnosti, a ni zadeval. Ta sezona je zanj zelo težka, ko govorimo o doseganju zadetkov. Sezona pa še ni končana,” je dodal francoski strokovnjak.