Zidane: Storil bom vse, da Benzema in Bale ostaneta

La liga 29. Apr 20184:13 > 4:27
Denis Doyle/Getty Images

Trener Real Madrida Zinedine Zidane je zatrdil, da bo storil vse, da bosta Gareth Bale in Karim Benzema tudi v naslednji sezoni igrala za kraljevi klub.

Španski mediji že vso sezono poročajo, da bosta Gareth Bale in Karim Benzema po koncu sezone zapustila kraljevi klub. V zadnjih mesecih so iz španske prestolnice prihajale tudi novice, da je Real že našel zamenjavi zanju in da se vodstvo madridskega velikana že dogovarja za prestope novih moči. Na seznamu želja naj bi bili Neymar, Mohamed Salah, Harry Kane in Robert Lewandowski.

Oba sta za nas zelo pomembna, zato bom storil vse, da Benzema in Bale ostaneta v Realu. Vem, da si vsak igralec želi, da bi odigral vse minute, a to nikoli ni mogoče,” je o tej temi povedal Zinedine Zidane.

“Oni su nam potrebni i učiniću sve od sebe da Benzema i Bejl ostanu u Realu. Znam da svi igrači uvek žele da igraju, ali to nije moguće,” rekao je Zidan.

Madridčane 1. maja čaka povratni obračun polfinala lige prvakov, ko na Santiago Bernabeu prihaja Bayern iz Münchna. Aktualni evropski prvaki so na gostovanju slavili z 2:1.

Do konca sezone je ostalo še mesec dni in na nas je, da se izkažemo na najpomembnejših tekmah,” je še dodal Zidane.