Matthäus: Real Madrid ne želi Lewandowskega

La liga 29. Apr 201814:58 > 15:33
Getty Images/Florian Ebener

Poleg številnih namigovanj o morebitnem prestopu napadalca Bayerna Roberta Lewandowskega v Real Madrid, legenda nemškega nogometa Lothar Matthäus pravi, da ima informacijo, da kraljevi klub sploh ni zainteresiran za Poljaka.

Poljski napadalec Robert Lewandowski je še vedno ime, ki ga vedno znova povezujemo z Realom iz Madrida, potem ko je pri Bayernu in Münchena preživel štiri odlične sezone in tudi v letošnji sezoni dosegel kar 39 zadetkov v vseh tekmovanjih.

Lewandowski se je znašel pod plazom kritik, ki so sledile po neprepričljivi predstavi na prvi polfinalni tekmi lige prvakov proti Realu iz Madrida, ki so jo nogometaši iz španske prestolnice dobili z 2:1. 

“Po mojih informacijah, Real Madrid sploh ni zainteresiran za Lewandowskega,” pa je za otoški “Sky” dejal legendarni nemški nogometaš Lothar Matthäus. Poljak je na desetih tekmah v ligi prvakov vpisal samo pet zadetkov, a Matthäus mu je sporočil, da mora na velikih tekmah redno opravljati dobro delo, če želi biti med najboljšimi.

Slišal sem, da je na treningih svoje ekipe ravnodušen. Za to, kar manjka njemu, je potrebna le majhna investicija. Mora se osredotočiti na pomembne stvari in se prenehati zmišljevati in spreminjati svoje mnenje,” je zaključil Matthäus.

Lewandowski bo imel že v torek priložnost, da se oddolži za slabo predstavo na prvi tekmi proti Realu, saj Bayern takrat gostuje na stadionu Santiago Bernabeu v povratni tekmi za prvo finalno vstopnico v ligi prvakov. 

https://twitter.com/Bayern_mania/status/990359144791183360