Z vso silo je udaril Pique in povedal kar si misli!

La liga 1. Maj 201811:03 > 11:12
Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images

Bliža se El Clasico in debata o tem ali si igralci Barcelone zaslužijo špalir ali ne ne pojenja, ampak je na to temo vse več izrečenih besed glavnih akterjev. In sedaj je na dan Realove povratne tekme udaril, morda celo njihov največji sovražnik Gerard Pique in povedal kar si misli.

Alex Caparros Getty Images Sport

Gerard Pique si je kot ponavadi sam dovolil pokomentirati stanje okoli “afere špalir”, ki iz dneva v dan dobiva nove razsežnosti. Branilec Barcelone je spregovoril o odločitvi Reala, da na nedeljskem El Clasicu španskim državnim prvakom ne postavi špalirja na njihovi zelenici.

“Moremo biti iskreni in se spomniti, da smo pred prejšnjim el clasicom rekli, da ne bomo naredili špalirja igralcem Reala iz Madrida, ko so osvojili svetovno klubsko prvenstvo, ker mi nismo igrali v tem tekmovanju. Zato mislim, da ne moremo od njih zahtevati špalirja, kajti zdi se, da oni letos niso tekmovali v španskem prvenstvu,” je bil oster in zelo direkten Pique. S tem si je znova na svojo stran pridobil praktično vse navijače Kataloncev in si nakopal nove sovražnike v Madridu.