Ronaldo: Neymar v Realu? Nemogoče!

La liga 1. Maj 201817:02 > 17:32
Getty images/Michael Steele

Nekdanji napadalec madridskega Reala in brazilski superzvezdnik Ronaldo pravi, da je morebiten prestop Neymarja v vrste galaktikov praktično nemogoč.

Že nekaj časa se nogometni svet sprašuje, ali bo brazilski superzvezdnik Neymar poleti prestopil v vrste madridskega Reala, pa čeprav je lani Paris Saint-Germain zanj plačal rekordno vsoto 222 milijonov evrov za njegov prestop iz Barcelone. 

PSG bo v prihodnje moral prodati nekaj nogometašev zaradi preiskave o klubskih financah, ki jo vodi UEFA, obenem pa Neymar ni preveč zadovoljen v francoski prestolnici. 

Neymar je trenutno v Braziliji, kjer okreva po operaciji stopala, njegov prvi cilj pa je, da se na zelenice vrne pravočasno pred začetkom SP-ja v Rusiji. Njegov rojak in legendarni napadalec Ronaldo pa pravi, da ga v naslednji sezoni spet pričakuje v barvah PSG-ja.

“Veliko sem slišal o Neymarju in njegovemu prestopu v Real, a mislim, da ga bodo težko pripeljali. PSG je odštel gromozansko vsoto denarja zanj in mislim, da bi bil prestop preveč zahteven in zakompliciran. Mislim, da ga Real vsaj do izteka njegove pogodbe ne bo uspel pripeljati v Madrid. Za zdaj je to nemogoče. Morda čez nekaj let, tudi takrat bo Neymar še vedno mlad, a za zdaj se prestop ne bo zgodil. Želel je spremembo in vedel, kaj ga čaka v Parizu,” je dejal 41-letni Ronaldo. 

PSG je že odpustil svojega glavnega trenerja Unaija Emeryja, še vedno pa ni znano, kdo ga bo nasledil na klopi PSG-ja.