Atletico: Griezmann je še vedno naš!

La liga 9. Maj 201818:43 > 18:50
Richard Heathcote/Getty Images

Pri Barceloni o Antoinu Griezmannu že nekaj časa govorijo, kot da je Francoz že njihov, zato se je oglasil predsednik Atletica iz Maddrida Enrique Cerezo, ki vztraja, da je Griezmann še vedno nogometaš Atletica.

Predsednik colchonerosov se je razgovoril v intervjuju za španski športni časnik Marca. Enrique Cerezo je potrdil, da ima Antoine Griezmann v pogodbi odkupno klavzulo v višini 100 milijonov evrov, ki jo očitno nameravajo aktivirati pri Barceloni.

Katalonci se v zadnjem obdobju obnašajo, kot da je francoski reprezentant že njihov. Šokiral je predvsem Luis Suarez, ki je pred kratkim Griezmanna označil za novega soigralca. O Francozu je govoril tudi trener Barcelone Ernesto Valverde.

Glavni razlog za izjave Cereza naj bi bil sprostitev pritiska na igralca, ki se bo o svoji prihodnosti zagotovo odločil sam. Če bo želel, bo lahko ostal v Madridu, kjer ga še naprej vidijo kot enega izmed najboljših igralcev na svetu.

Antoine Griezmann je član Atletica in o prihodnosti odloča sam. Mi si želimo, da ostane pri nas. Je velik igralec, z Messijem in Ronaldom tvori najpomembnejši trio igralcev v nogometu. Ponosni smo, da ga imamo. Naredili bomo vse, da ostane pri nas, pa ne samo on, tudi Oblak in ostali,” je med drugim povedal Cerezo.