Luca Zidane po debiju: Ko igram, nisem Zidane

La liga 20. Maj 201811:19 > 11:20
Twitter

Luca Zidane vratar Real Madrida in tudi sin trenerja galaktikov Zinedina Zidana je včeraj debitiral v dresu Reala, proti Villarealu in moral iz svoje mreže pobrati dve žogi.

Na zadnji prvenstveni tekmi Real Madrida je trener Zinedine Zidane na zelenico poslal svojo najmočnejšo enajsterico z izjemo vratarja. Vrata galktikov je namreč branil njegov sin Luca Zidane, ki je s tem tudi debitiral v članskem dresu belega baleta. 

Real je sicer preko Cristiana Ronalda in Garetha Balea povedel z 2:0, a na koncu iz tekme izvlekel samo točko, saj je Villareal prišel do izenačenja na 2:2.

Po tekmi pa je za medije spregovoril tudi debitant Luca Zidane. “Ko igram sem Luca in ne Zidane,” je dejal 20-letni vratar po tekmi.

“Občutki so mešani. Ponosen sem, ker sem debitiral v najboljši ekipi na svetu, vendar mi ni všeč, ker smo samo remizirali. Moram analizirati vse zadetke, sam sem dal vse od sebe.”

“Osećaj je gorko-sladak. Ponosan sam što sam debitovao u najboljem timu sveta, ali mi je krivo što smo odigrali nerešeno. Moraću posle da pregledam golove, mada sam dao sve od sebe.”

Njegov oče in trener Zinedine Zidane pa je moral odgovoriti med drugim tudi na vprašanje kako je zadovoljen z igro svojega sina oziroma vratarja.

“Luka je samo en igralec in tako se z njim tudi obnašam. Edini je v ekipi, ki v letošnji sezoni ni igral in zato je dobil priložnost proti Villarealu. O vsem ostalem bomo doma.”