Messi o prihodu Griezmanna: Več nas je, boljši smo

La liga 7. Jun 20183:57 > 4:09
Alex Caparros, Getty Images

Še vedno se ne ve zagotovo ali bo francoski nogometaš Antoine Griezman zapustil vrste Atletica iz Madrida in se pridružil Barceloni, jasno pa je, da bi ga v katalonski prestolnici pričakali z odprtimi rokami.

V španskem nogometnem svetu je trenutno najbolj vroča zgodba tista okoli prestopa francoskega napadalca Antoina Griezmanna, pa čeprav bi se nogometaš Atletica raje osredotočal na prihajajoče SP v nogometu v Rusiji. Mediji so Lionela Messija vprašali, če bi imel kaj proti temu, da bi v naslednji sezoni zaigral skupaj z Griezmannom.

“Vedno sem govoril, da se zelo lahko znajdeš in razumeš s tako velikimi nogometaši in Griezmann je eden izmed najboljših. Šel je skozi fantastične trenutke v svoji karieri. Trener je tisti, ki določi, kako se bo vklopil v kolektiv, a on je več kot očitno odličen nogometaš in zagotovo bi se zelo dobro razumela,” je dejal Messi. 

Prihod Griezmanna pa bi še dodatno otežil napad Barcelone, saj so tam poleg Messija še Luis Suarez, Ousmane Dembele in Philippe Coutinho. Argentinski zvezdnik pa pravi, da ga to ne moti: “V primeru, da Griezmann pride, a to ni še jasno, je pomembno to, da imamo še več kvalitete. To pa je vedno dobro.”