Real pripravlja 90 milijonov za tole okrepitev v napadu

La liga 19. Jul 201813:36 > 14:03
Getty Images

Florentino Perez je na včerajšnji uradni predstavitvi Alvara Odriozole kot novega igralca Galaktikov povedal še, da ''bo ekipa okrepljena z močnimi igralci''.

David Ramos/Getty Images

V zadnjih urah prihajajo informacije o možnem odhodu Benzemeja iz Real Madrida, že drugega napadalca prve enajsterice za Ronaldom. Real intenzivno išče imena za njuno nadomestitev.

Lopeteguiju je všeč Rodrigo, a ne dosega toliko golov, poleg tega mora 22-letnik še vedno delati na svoji osebni rasti kot nogometaš. Idealni kandidat – izbranec je Robert Levandowski. Skoraj 30-letni Poljak je stroj za gole zadnjih nekaj sezon. Odhod Ronalda za Real pomeni 50 golov manj na sezono, a klub meni, da bi bil nogometaš Bayerna iz Münchna najboljša možna zamenjava.

Prestop bi bil zelo podoben tistemu izpred let, ko je v Madrid priše Van Nistelrooy, ki je prišel na Bernabeu s 30 leti in dosegel 64 golov v treh sezonah za Galaktike – približno 21 na sezono (to kar dosegata Messi in Ronaldo je nedosegljivo).

Po poročanju Don Balona Real Madrid pripravlja 90 milijonov evrov za Roberta Lewandowskega. Bayern München še ni dal soglasja njegovemu odhodu, a ni skrivnost, da Lewandowski želi zamenjati okolje in poiskati nove izzive, kar ga močno približa Madridu.