Modrić z nagrado v Madridu: "Ne želim zapustiti Reala"

La liga 25. Sep 201813:35 > 13:37
Dan Istitene Getty Images Sport

Najboljši nogometaš na svetu Luka Modrić je dejal, da nikoli ni želel zapustiti Reala, in da želi na Santiagu Bernabeu končati kariero.

Modrić se je v ponedeljek vrnil iz Londona s soigralci Segijem Ramosom, Marcelom, Raphaelom Varanom in Thibautom Courtoisom, ki so bili izbrani v najboljšo ekipo na svetu. V torek so trenirali za sredino gostovanje v Sevilli.

“Nikoli nisem želel oditi iz Real Madrida. Želel bi si kariero zaključiti tukaj, a videli bomo, kako bo v prihodnosti. Real je izjemno zahteven klub,” je povedal kapetan Hrvaške španskim medijem.

Sicer so 33-letnega nogometaša med poletnim prestopnim rokom povezovali z milanskim Interjem, ki pa ni poslal uradne ponudbe.

“Oboževalcem lahko obljubim, da bom dal vse od sebe za klub in za njih. Hvaležen sem jim za vsakodnevno podporo. Ne vem, če sem najboljši na svetu, a mi je všeč, kar je bilo povedano o meni. Kadar te kolegi izberejo za najboljšega, se moraš počutiti dobro.”

Modrić je prekinil desetletno dominacijo Ronalda in Messija. Nobeden izmed njuju se ni udeležil slavnostne podelitve nagrade.

“Želel bi si, da bi bila tam,” je dejal Modrić.

Modrić je v glasovanju za najboljšega nogometaša dal 5 točk Varanu, tri Ronaldu in 1 točko Griezmannu. Messi pa je največ glasov dal Modriću, nato Kylianu Mbappeju, na tretje mesto pa je postavil Ronalda.

“Nisem vedel, v čast mi je, da mi je dodelil 5 točk. Messi je z Ronaldom eden najboljših, a moramo gledati na zadnjo sezodo,” je še na koncu dodal Hrvat.