Maradona: Najlajžje je kriviti Messija!

La liga 9. Okt 201810:47 > 10:47
Getty Images/Matthias Hangst

Legendarni argentinski nogometaš Diego Maradona je medijem zaupal, da je Lionelu Messiju sporočil naj se ne vrača v argentisnko reprezentanco, saj ni dobil takšne podpore, ki si jo zasluži.

Argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi je po Svetovnem prvenstvu v Rusiji sporočil, da do konca leta ne bo več zaigral za argentinsko reprezentanco, v argentinski nogometni zvezi pa upajo, da si bo napadalec Barcelone premislil in se vrnil k izpolnjevanju reprezentančnih obvez.

“Dejal sem mu, naj se ne vrača. Vsi bomo žalovali za njim, ker takšnega igralca ne bo več. Treba je vedeti, da z njegovim ‘padcem’ pada tudi argentinska nogometna zveza,” je dejal legendarni Diego Maradona, ki je je dejal še, da bi moral Javier Mascherano zaščititi Messija po vseh dogodkih na Mundialu v Rusiji.

“Najlažje je za vse okriviti Messija, a to ga bo ubilo. Ni prav, da mu ljudje, ki ga zares cenijo, niso stopili v bran. Še več, vsi so bili tiho. Slabo sem ocenil Mascherana. Mislil sem, da je pravi vodja. Moram reči, da si tega z njegove strani nisem želel videti. To je tudi moja napaka,” je dejal Maradona. 

Selektor Argentine Lionel Scaloni je nedavno dejal, da je v argentinski reprezentanci vedno mesto za Messija in da nihče drug ne bo nosil njegovega dresa s številko 10.