Vidal miri strasti: V Barceloni sem srečen

La liga 12. Okt 201814:17 > 14:27
Aitor Alcalde/Getty Images

Arturo Vidal je pred kratkim na družabnih omrežjih razkril, da ni zadovoljen s svojim statusom pri Barceloni, stanje pa kot kaže vendarle ni tako hudo, kot so nekateri predvidevali.

Arturo Vidal je v novem klubu v tej sezoni odigral devet tekem, Ernesto Valverde pa ga je v prvo postavil uvrstil le dvakrat. Čilenec naj bi bil zaradi sedenja na klopi nezadovoljen, v televizijskem pogovoru v svoji domovini pa je nezadovoljstvo zanikal.

Srečen sem in vem, da lepi trenutki v Barci šele prihajajo. Vem, da bom v njih užival. Še naprej bom delal tako kot najbolje znam,” je povedal Vidal.

Nogometaša medtem v domovini obtožujejo, da ima v reprezentanci prevelik vpliv na selektorja Reinalda Ruede, ki naj bi ekipo sestavljal po njegovih navodilih.

To je smešno. Še nikoli nisem bil v ekipi, kjer bi si soigralce izbirali nogometaši sami. Rueda je velik poznavalec nogometa in nihče, tudi najboljši nogometaši na svetu, trenerju ne govorijo, kako naj opravlja svoje delo. Rueda je dobra oseba, ki gradi novo reprezentanco, v kateri bomo starejši nogometaši pomagali mlajši generaciji,” dodaja Vidal.