Courtois zanikal, da ne želi Conteja ali Mourinha

La liga 27. Okt 20182:20 > 2:35
Catherine Ivill Getty Images Sport

Vratar Reala Tihbaut Courtois je zanikal pisanje španskega "El Paisa", ki je v petek objavil njegov citat, v katerem je "dejal", da na Santiago Bernabeu za novega trenerja ne želi Antonia Conteja ali Joseja Mourinha.

Zdi se, da so pri Realu, ki ga v nedeljo ob 16:15 (SK 1) čaka El Clasico proti Barceloni, šteti dnevi trenerju Juelenu Lopeteguiju, ki na začetku sezone ni zadovoljil visokih ambicij slavnega kluba. Kot glavna kandidata za njegovega naslednika se omenjata Antonio Conte in Jose Mourinho

El Pais je ob tem prišel do domnevne izjave Thibauta Courtoisa, ki naj bi bil proti prihodu obeh omenjenih strokovnjakov. “Ne morem verjeti, jaz sem tukaj edini, ki je delal tako s Conttejem kott Mourinhem. Odšel sem iz Londona, da ne bi znova šel čez nekaj takega, sedaj pa se je izpostavilo, da prihaja Conte, če ne on, pa Mourinho.”

Belgijec se je hitro oglasil in zanikal pisanje omenjenga španskega časnika. “Kategorično želim zanikati informarcije, ki jih je o meni objavil El Pais, vključno z lažmi, ki mi povzročajo škodo kot profesionalcu, pričakujem odškodnino, saj nameravam vložiti tožbo,” je Courtois zapisal na Twitterju.