Polom Reala v Eibarju, prvi poraz za Solarija

La liga 24. Nov 201814:49 > 15:05
Twitter

Real Madrid je pod vodstvom novega trenerja Santiaga Solarija doživel prvi in to zelo visok poraz na gostovanju pri Eibarju, ki je galaktike premagal s kar 3:0.

Potem, ko je galktike prevzel Argentinec Santiago Solari so se časi v belem predelu Madrida spremenili na bolje, vendar samo do danes, ko je Eibar Realu primazal bolečo zaušnico na tekmi 13. kroga in jih pred domačimi gledalci bolj kot ne ponižal z rezultatom 3:0.

Solari, ki je na dosedanjih štirih tekmah vselej zmagal je danes tudi doživel svoj prvi poraz. Eibar se madridskega velikana ni ustrašil in zaigral odločno. To se jim je obrestovalo že v 16. minuti, ko je za vodstvo tudi z nekaj sreče zadel Gonzalo Escalante. Gostje večjih priložnosti niso imeli, še najlepšo je zapravil Gareth Bale, ko je malce namučil vratarja Asierja Riesga iz prostega strela.

Tudi v drugem polčasu se je borbena predstava domačih obrestovala. Po sedmih minutah drugega polčasa so povedli že z 2:0, tokrat pa je bil strelec Sergio Enrich, ko se evforija na tribunah še ni polegla je v 57. minuti za še višjo prednost poskrbel Kike Garcia.

Kot se je pozneje izkazalo je napadalec postavil končni rezultat in Raalu zadal še peti poraz v sezoni.