Modrićev ultimat Florentinu Perezu!

La liga 11. Dec 201813:08 > 13:16
getty images/david ramos

Priznani španski novinar Eduardo Inda pravi, da bo 33-letni hrvaški nogometni zvezdnik Luka Modrić že v bližnji prihodnosti zapustil madridski Real.

Hrvaški nogometaš Luka Modrić je zavrnil novo pogodbo s strani Reala, ki bi veljala do leta 2022, aktualna pogodba pa mu poteče 30. julija 2020. 

“Predsednik Reala Florentino Perez mu je ponudil dopolnjeno pogodbo z istimi pogoji, kot jih ima že zdaj. To pomeni, da bi Modrić na sezono zaslužil osem milijonov evrov,” je zapisal španski novinar Eduardo Inda in razkril ultimat najboljšega nogometaša leta. “Modrić je dejal, da bo podpisal novo pogodbo, v kolikor bo na sezono zaslužil 10 milijonov evrov. Za zdaj odgovora še ni bilo in bojim se, da ga tudi ne bo.”

Po osvojitvi Zlate žoge, je 33-letni Modrić dejal, da bi kariero rad končal v Madridu. Spomnimo, poleti mu je Inter ponudil pogodbo, ki bi mu nanesla okoli 60 milijonov evrov do konca kariere, a je Modrić ni sprejel. 

V zadnjem obdobju so španski mediji poročali tudi o tem, da bi Modrić lahko “odletel” na Kitajsko in tam podpisal megalomansko pogodbo. Dokler se tudi ta saga ne odpre na široko, pa nam ostanejo le ugibanja o tem, ali bo Modrič popustil Perezu in ostal v Madridu. 

https://twitter.com/madridismo9/status/1072305117070811138