Marotta poskrbel za prvo bombo – Godin v Inter!

La liga 4. Jan 201923:42 > 23:47
Mitchell Leff/Getty Images

Zelo cenjeni nogometni novinar hiše Sky Sport Italia Gianluca Di Marzio je postregel z novico, da se bo branilec Atletico Madrida Diego Godin po koncu sezone preselil v Inter. Klub in igralec sta za prestop že dogovorjena.

Sky Italia poroča, da sta se Diego Godin in Inter dogovorila za dvoletno pogodbo, Urugvajec pa bo colchonerose zapustil brez odškodnine, saj mu po koncu sezone poteče pogodba. Zanj se je močno zanimal tudi AC Milan, a je kot kaže svojo čudežno palico vnovič uporabil Giuseppe Marotta, ki je bil že pri Juventusu pravi mojster prestopov brez odškodnine. Godin je njegov prvi večji ulov, odkar je prišel k Interju.

Godin za Atletico igra od leta 2010, z ekipo iz španske prestolnice pa je osvojil La Ligo, kraljevi pokal in španski superpokal, še uspešnejši pa bil v evropskih tekmovanjih, kjer se je razveselil dveh zmag v evropski ligi, trikrat pa dvignil lovoriko tudi v evropskem superpokalu. Z Atleticom je sicer dvakrat zaigral tudi v finalu lige prvakov, a bil obakrat neuspešen.