Ramos krivi sodnike: "Ne znajo uporabljati VARA"

La liga 7. Jan 201915:38 > 15:46
Francois Nel/Getty Images

Real se je spotaknil še enkrat več v La ligi, tokrat doma proti Real Sociedadu (0:2). Kapitan Sergio Ramos se je še posebej jezil na sodnika Manuela Munuero.

Veliko stvari gre na robe v ekipi Reala, to je se videlo na semaforju ob koncu tekme s Sociedadom. Sergio Ramos pa med drugim meni, da bi bila tekma drugačna, če bi sodnik Manuel Munuera pokazal na belo toičko in dosodil enajstmetrovko Realu.

“Sodnik je imel veliko vlogo. Vedno sem branil VAR sistem, a stvar mora napredovati, saj to je bil škandal. Moral bi dosoditi enajstmetrovko in nato naj se sklicuje na VAR. Ko smo videli incident v slačilnici, smo zahtevali poštenost. Mi nogometaši smo na terenu kaznovani za obnašanje, tudi sodniški komite bo moral storiti isto. VAR obstaja, a potrebno ga je znati uporabljati,” je rohnel Ramos po tekmi.

“Lucas Vasquez je bil prestrogo izključen. Nikoli prej nisem videl, da bi igralec prejel drugi rumeni karton za kaj takšnega, ko si na sredini terena obkrožen s tremi igralci Reala,” je dodal Ramos.