Mijatović: Real v La Ligi pred misijo nemogoče

La liga 8. Jan 201918:26 > 18:34
SK

Nekdanji napadalec Real Madrida in kasneje tudi športni direktor kluba iz španske prestolnice Predrag Mijatović je prepričan, da galaktiki v tej sezoni v La Ligi ne morejo ogroziti Barcelone, zato jim svetuje, da se osredotočijo le na ligo prvakov in kraljevi pokal.

V prvenstvu smo zelo slabi in Real v tem trenutku ne more narediti ničesar, da bi se to spremenilo. Za vodilno ekipo zaostajamo za deset točk, čaka nas misija nemogoče. Morda bi bilo bolje, da se osredotočimo na preostali dve tekmovanji. Obraniti naslov v ligi prvakov je zelo težko. Spomnite se, kako se je leta 2016 vse skupaj začelo. Takrat smo zmagali po enajstmetrovkah. Zamislite si, da bi Real takrat izgubil. Zidane je imel z igralci poseben odnos in bil glavni razlog, da so vedno reagirali na pravi način. Trenutni Real nima takšne samozavesti. Santiago Solari sicer opravlja odlično delo, a ekipa trenutno enostavno ne zmore,” meni Predrag Mijatović.

Legendarni srbski napadalec se je dotaknil tudi prihodnosti Isca, ki se pri Real nikakor ne more dokopati do začetne enajsterice.

Real zagotovo računa na Isca, a kot kaže ne 100-odstotno. Če bi bil na njegovem mestu, bi me to skrbelo,” dodaja Mijatović.

Kraljevi klub je trenutno šele peta ekipa La Lige in ima za večnim rivalom iz Barcelone kar 10 točk zaostanka.