Hirving Lozano spet na radarju Barcelone

La liga 13. Jan 201910:16 > 10:26
Getty Image

Mehiškega nogometaša pri PSV-ju spet povezujejo s katalonskim klubom, čeprav njegova prihodnost zaenkrat kaže na Napoli.

Različni italijanski mediji spet povezujejo Hirvinga Lozana z Barcelono. 23-letni Mehičan se je več kot izkazal na Mundialu v Rusiji, kjer je zaigral za svojo reprezentanco in nase pritegnil precej pozornosti s strani evropskih velikanov. Zdaj se je očitno spet znašel na radarju Barcelone, ko Napoli že pripravlja mamljivo ponudbo zanj.

Po navedbah italijanskih medijev je Carlo Ancelotti osebno govoril z igralcem PSV Eindhovna med poletnim prestopnim rokom o ideji, da bi Lozano v letošnji sezoni končal svoje poslanstvo v Eredivisie, kjer naravnost blesti, naslednji korak v njegovi karieri pa bi bil prestop k Napoliju, ki je zanj pripravljen plačati 30 milijonov evrov.

Za Mehičana pa se zanimata tudi Chelsea in Barcelona, ki spremljata stanje okrog njega in ga vidita kot možnost, da ga v naslednjem prestopnem roku vključita v svojo ekipo, s tem pa takoj predstavljata težka rivala za Napoli.