Barcelona: "Nismo v kontaktu z Neymarjevim očetom"

La liga 16. Jan 20191:55 > 1:59
Shaun Botterill/Getty Images

V Barceloni zanikajo, da bi imeli kakršnekoli stike z očetom brazilskega superzvezdnika Neymarja glede njegovega potencialnega povratka v katalonski klub.

Avgusta 2017 je odjeknila ‘transfer bomba’, ko je Neymar za rekordnih 200 milijonov evrov iz Barcelone prestopil k PSG-ju. Že v njegovi prvi sezoni v Parizu pa niso pojenjale govorice, da to ni pravi kraj zanj, mediji pa so ga selili največ na Bernabeu, nazadnje pa nazaj na Camp Nou, češ da sta kluba precej močnejša od pariškega, in da je španska liga kvalitetnejša in zato primernejša za Brazilskega superzvezdnika.

Ko so govorice o prestopu k Realu ponehale, so se začele pojavljati nove o povratku k Barceloni. Španski mediji prenašajo, da je Neymarjev oče, ki je hkrati njegov menedžer, v stalnem kontaktu z vodilnimi pri Kataloncih, a to so pri aktualnih španskih prvakih zanikali.

“To ne drži. Poleg tega vam ne razlagamo o naših privatnih pogovorih. Neymar je veliki nogometaš, a ima pogodbo s PSG-jem in tu ni ničesar za dodati. Sam je sprejel legitimno odločitev, da odide in s to odločitvijo se mi nismo strinjali. Zdaj ima pogodbo in obveze s PSG-jem, mi pa govorimo in razmišljamo samo o nogometaših, ki jih imamo,” je povedal predstavnik Barcelone.