Nove težave za Real

La liga 28. Jan 201916:22 > 16:27
Gonzalo Arroyo Moreno Getty Images Sport

Ko so se po krajši ali daljši odsotnosti zaradi poškodb počasi začeli vračati ključni igralci Real Madrida, so že nastopile nove težave. Galaktiki bodo na naslednji tekmi proti Alavesu zaigrali brez Varana in Carvajala, pod vprašajem je Sergio Ramos.

Alex Caparros, Getty Images Sport

Prihodnji konec tedna Real Madrid na Bernabeu pričakuje Alaves v okviru 22. kroga španske La lige. Galaktiki bodo imeli nekaj težav s sestavo obrambe. Varane je na zadnji tekmi proti Espanyolu prejel direkten rdeči karton, Carvajal pa petega rumenega, tako ne smeta igrati na naslednji tekmi. Pod vprašajem je še Sergio Ramos, ki je bil med polčasom proti Espanyolu zamenjan zaradi udarca v koleno.

Za Ramosa je bil na Cornelli ‘usoden’ samo en udarec v koleno, da ni mogel nadaljevati. V prihodnjih dneh bo znano, kako se stvar odvija in ali bo Solari pripravljen tvegati z njim proti Alavesu, glede na to, da v naslednjem tednu sledi mestni derbi proti Atleticu, takoj nato pa se vrača Liga prvakov, kjer Real čaka Ajax. K vsemu temu je treba prišteti še, da je Ramos na tekmi z Espanyolom prejel četrti rumeni karton in bi bil v primeru še enega prejetega kartona proti Alavesu izgubljen za derbi proti Atleticu.