Conte: V Realu je prevroče, do konca sezone bom užival

La liga 31. Jan 201912:47 > 12:54
Ian MacNicol/Getty Images

Antonio Conte je od konca lanske sezone, ko je zapustil Chelsea, brez dela. Mediji so ga po spodrsljaju Julena Lopeteguija na klopi Real Madrida povezovali s kraljevim klubom, a je nato aktualne evropske prvake prevzel Santiago Solari.

Nekdanji trener Juventusa, Chelseaja in selektor italijanske reprezentance Antonio Conte sicer v odmoru uživa. Trenutno je v Italiji, kjer si je ogledal tudi tekmo med Juventusom in Atalanto, po obračunu pa je pričakovano odgovoril tudi na nekatera vprašanja novinarjev.

Real je trenutno kot vroč krompir, zato sem rekel raje ne… Bili smo v kontaktu, a sam nočem prevzeti ekipe sredi sezone. Rad delam od začetka,” je o Real Madridu slikovito povedal Conte.

Do poletja zagotovo ne bom prevzel nobene ekipe. Veliko se je govorilo o Interju, a me nihče ni kontaktiral. Mirno bom predelal vse ponudbe, ki jih bom imel na mizi pred začetkom nove sezone,” dodaja Conte, ki so ga italijanski mediji v zadnjih mesecih ponujali kot rešitev na klopi Rome, Interja in Manchester Uniteda.