Ramos: "Nogometni trener bom"

La liga 5. Feb 201913:08 > 13:19
David Ramos/Getty Images

Kapetan Real Madrida Sergio Ramos je po odhodu Cristiana Ronalda v Juventus prevzel odgovornost za izvajanje enajstmetrovk za svojo ekipo.

Mnogi mu zamerijo, da kdaj ne ponudi drugim soigralcem priložnosti za strel z bele točke, nekateri to komentirajo kot nespoštovanje, a kapetan Galaktikov nima nobene dileme okrog tega.

V čast mi je, da imam priložnost streljati in ne razmišljam o ostalih stvareh, še najmanj o tem, da bi bil kdo užaljen zaradi tega. Očitno mi je do zdaj dobro šlo, tako da ne vidim razloga, zakaj bi menjali strelca. Prevzamem odgovornost, kadar je potrebno,” je povedal branilec, nato pa pokomentiral še aktualno sezono.

“Borimo se na treh frontah, v La ligi, v kraljevem pokalu in Ligi prvakov. Menim, da smo konkurenčni v vseh treh tekmovanjih.”

Ramos še o svoji prihodnosti.

Nogometni trener bom. Zdaj kot kapetan svetujem soigralcem, kaj naj počnejo na terenu in v slačilnici. Pogovarjam se z njimi o mnogih stvareh in vem, kako biti avtoriteta. Veliko jih meni, da imam karakter liderja, kar je potrebno za trenerja.”