Simeone: Mi smo izgubili, krivec ni VAR!

La liga 9. Feb 201922:18 > 22:21
Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Trenere Atletica Diego Simeone ni okrivil VAR tehnologije za poraz proti Realu na madridskem derbiju, ampak svojo ekipo, ki včeraj ni bila dovolj dobra.

Atletico Madrid je včeraj pred domačimi gledalci izgubil madridski derbi proti Realu s 3:1 in galaktikom prepustil drugo mesto na lestvici.

Včeraje je na tekmi glavni sodnik veliko uporabljal VAR tehnologijo. Mnogi so prepričani, da so ne glede na posnetke sodniki škodili domačemu Atleticu, ker niso priznali zadetka Alvara Morate iz 55. minute. Vendar trener Diego Simeone je prvo krivca poiskal pri sebi in svoji ekipi.

“Ponavadi ne govorim o VAR tehnologiji. Ta tehnologija bo z leti še napredovala. Nisem videl posnetke spornih situacij, vendar VAR ni bil naš razlog za poraz proti Realu,” je dejal Argentinec in nadaljeval.

“To je bila težka tekma, oni pa so bili boljši od nas. Boljši so bili v ključnih trenutkih. Ne razmišljam še o Ligi prvakov. Doživeli smo dva zelo boleča poraza, sedaj nas prihodnjo nedeljo čaka Rayo Vallecano, moramo hitro napredovati.”