Perez: Nov napadalec? Saj imamo najboljšega na svetu!

La liga 11. Feb 201921:37 > 21:44
Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Florentino Perez, predsednik madridskega Reala je izjavil, da ne bo brezglavo zapravljal denarja, saj ima vrhunsko ekipo in najboljšo "devetko" v Karimu Benzemaju.

Prvi človek madridskega Reala Florentino Perez je dejal, da so v španski prestolnici zadovoljni z Luko Modričem, še vedno pa ostaja nejasno, ali bo hrvaški vezist podaljal pogodbo s kraljevim klubom.  

Igralci Real Madrida so v zadnjih treh sezonah osvojili Zlato žogo. Zelo smo zadovoljni z Modrićem in njegovim nogometom ter tem, kaj predstavlja,” je dejal 71-letni Perez za France Football.

33-letnemu kapetanu hrvaške reprezentance pogodba poteče poleti leta 2020, prejšnji mesec pa je dejal, da bi rad ostal pri Realu še v prihodnosti. Avgusta se je Hrvat z upravo Reala že dogovoril za podaljšanje pogodbe, a od takrat obe strani nista storili koraka naprej.

Pred Modrićem je Zlato žogo osvojil Cristiano Ronaldo, ki pa ni več član kluba. Perez je še dodal, da bo klub nadaljeval z novačenjem mladih nogometašev, v zimskem prestopnem roku pa je pripeljal le enega – Brahima Diaza in Manchester Cityja.

Denis Doyle/Getty Images

Imamo najboljšo ekipo na svetu, naslovi to potrjujejo,” je dejal predsednik Perez. “Ne bomo zapravljali denarja, tako kot nekdaj. Leta sem prebiral, kako moramo v moštvo pripeljati novo “devetko”, medtem pa je realna slika takšna, da je Karim Benzema najboljši napadalec na svetu. Pripeljali smo nekaj mladih nogometašev, ki bodo temelji v prihodnosti.”