Coutinho s senzacionalno prošnjo: "Pustite me v United"

La liga 10. Mar 201910:19 > 10:56
David Ramos, Getty Images Sport

Bivši zvezdnik Liverpoola naj bi bil v kontaktu z Manchester Unitedom glede prestopa iz Barcelone na Old Trafford za domnevno 100 milijonov funtov.

Jan Kruger/Getty Images

Philippe Coutinho naj bi sam prosil za prestop k Manchester Unitedu.

26-letni Brazilec je zapustil Liverpool pred 14 meseci in se pridružil španskemu gigantu Barceloni za 142 milijonov funtov. Coutinho naj bi bližnjim že večkrat potožil, da se ni najbolje adaptiral v prestolnici Katalonije, na terenu pa se ni uspel predstaviti v svoji najboljši izvedbi.

Sunday Mirror Sport razkriva, da je Brazilec govoril s številnimi igralci Rdečih vragov o potencialnem prestopu na Old Trafford za 100 milijonov funtov.

Coutinho je priznal, da pogreša Premier ligo in se zaveda, da ga njegovi bivši delodajalci pri Liverpoolu najverjetneje ne želijo nazaj, še posebej po vseh dolgotrajnih pogajanjih med kluboma, ki so večkrat padla v vodo.

To ne bo zadovoljilo navijačev Liverpoola, ki so ga nekoč oboževali, saj je njegova izbor destinacija najhujših rivalov.

Rdeči vragi pa niso edini v vrsti za Coutinhov podpis – tudi PSG je že stegoval lovke po njem in mu je prav tako pripravljem pripraviti svojevrstno ponudbo. PSG bi z veseljem speljal Barci obetavnega nogometaša, sploh po tem, ko so prav proti Blaugrani izgubili boj za nizozemskega čudežnega dečka Frenkija De Jonga.

Mundo Deportivo poroča, da so velikani francoske Ligue 1 močno zagreti za Brazilca, ki se je pridružil Barci januarja 2018.