Varane razmišlja o odhodu iz Reala

La liga 19. Mar 20198:45 > 8:52
Denis Doyle/Getty Images

Osrednji branilec madridskega Reala Raphael Varane bi lahko v naslednjih mesecih zapustil špansko prestolnico, najbolj verjetno pa je, da bo veliko vsoto denarja zanj pripravljen odšteti Manchester United.

Glede na igre madridskega Reala v tej sezoni in nezmožnosti držanja koraka z najboljšimi ekipami, je vsak igralec galaktikov med sezono že razmišljal, kako bi spakiral kovčke in našel novo sredino. Povratek Zinedina Zidana je nekatere prisililo v to, da svoje mišljenje spremenijo, med njimi pa več kot očitno ni francoski obrambni steber Raphael Varane. Po pisanju francoskega časnika L’Equipe, Varane razmišlja o tem, da bi zapustil Real, najbolj mogočno in mamljivo ponudbo pa naj bi dobil iz Manchester Uniteda. 

Eden izmed najboljših branilcev na svetu si po poročanju želi novih izzivov, United pa bi zanj lahko odštel kar 100 milijonov evrov. V preteklosti je že prišlo do kontakta med njim in Unitedom, a to še v časih, ko je na klopi rdečih vragov sedel Jose Mourinho.

Varane je v Real prišel leta 2011 iz Lilla, v tem obdobju pa osvojil La ligo, kraljevi pokal, Ligo prvakov in svetovno klubsko prvenstvo.

Real pa je že začel s krepitvijo svojih obrambnih vrst, saj je zelo blizu prihoda Eder Militao iz Porta, zanj pa naj bi galaktiki odšteli 50 milijonov evrov.