Ramos o Zidanu: V Realu ne odločam jaz!

La liga 27. Mar 20198:43 > 8:44
Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Kapetan Real Madrida Sergio Ramos je zatrdil, da sam ni imel nikakršne povezave s povratkom francoskega strokovnjaka Zinedina Zidana nazaj na klop kraljevega kluba iz španske prestolnice.

Reprezentantje Španije so včeraj odigrali kvalifikacijsko tekmo za nastop na EURO 2020 proti Malti in brez težav slavili z 2:0. Po koncu obračuna, je kapetan Sergio Ramos spregovoril s sedmo silo, tudi o trenutnem stanju pri Realu in povratniku na trenersko klop Zinedinu Zidanu. Novinarje je zanimalo, kaj si Ramos misli o povratku francoskega strokovnjaka:

“Spremembe pogosto prinašajo nekaj dobrega. Z Zidanom smo doživeli fantastične trenutke, tako da je lepo videti, da se je vrnil nazaj domov. Njegov prihod je bila dobra novica za vse nogometaše. To pa ni bila moja odločitev, pa čeprav mnogi izmed vas mislite tako. Jaz sem kapetan ekipe, če me kaj vprašate, vam bom povedal, kot si mislim. Nikoli nisem želel vsiljevati svojega mnenja in volje, niti si tega nisem želel,” je dejal Ramos. 

Za Realom je težka sezone na vseh frontah. V Ligi prvakov je izpadel v osmini finala proti Ajaxu, v enem tednu je zapravil pokalno lovoriko s porazom proti največjemu rivalu Barceloni, ta pa ima pred kraljevim klubom tudi v domačem prvenstvu gromozansko prednostjo 12 točk.