Zidane: Zakaj Pogba ne bi prišel v Real Madrid?

La liga 31. Mar 201913:34 > 13:44
Denis Doyle/Getty Images

Trener madridskega Reala Zinedine Zidane je pred tekmo 29. kroga La Lige z Huesco govoril tudi o Paulu Pogbaju in razmišljal o tem, kakšne so možnosti za prihod Francoza na Santiago Bernabeu.

V zadnjem mesecu so govorice o prestopu Paula Pogbaja iz Manchester Uniteda v Real Madrid vedno glasnejše. Španski mediji redno pišejo o tem, da bi Pogba izredno rad sodeloval z rojakom Zinedinom Zidanom, ki se je pred kratkim vrnil na klop Reala. Francoski reprezentant je govorice medije podžgal še z izjavo, da vsak igralec sanja o prestopu v kraljevi klub.

Pred tekmo proti Huesci je tudi Zidane pristavil svoj lonček in razkril, da si Pogbaja močno želi v svoji ekipi.

Dobro ga poznam in vem, da lahko ekipo zelo izboljša. Malo je igralcev, ki so lahko za ekipo tako pomembni,” meni Zidane in dodaja: “On je vezist, ki zna odlično napadati, a hkrati odlično igra tudi v obrambi. Pogba sicer ni naš igralec, je del Manchester Uniteda, a je vedno govoril, da ga po Manchestru zanima Madrid. Ko se bo njegova zgodba v Manchestru končala, bomo videli. Zakaj ne bi prišel k Realu?

Pogba od prihoda Oleja Gunnarja Solskjaerja na klop rdečih vragov igra odlično. Zaradi odličnega odnosa z Norvežanom je potrebno novice o prestopu jemati z rezervo, so pa mediji Zidana in Pogbaja velikokrat povezovali predvsem ob koncu leta 2018, ko je bil Zidane eden izmed glavnih kandidatov za klop Uniteda. Že takrat smo lahko velikokrat prebrali, da si v prihodnosti oba želita sodelovati v isti ekipi.