Sanz: Mbappe bo stal več kot polovica stadiona

La liga 3. Apr 201912:33 > 12:43
Getty Image/ New Press / Stringer

Nekdanji predsednik Real Madrida Lorenzo Sanz je dejal, da bi se sam vzdržal skušnjavi in Kyliana Mbappeja ne bi pripeljal iz Paris Saint-Germaina na Santiago Bernabeu.

Catherine Ivill, Getty Images Sport

“Osebno ne bi zapravil več kot polovico denarja, ki je namenjen prenovi stadiona Santiago Bernabeu, samo zato, da bi v svoje vrste pripeljal katerega koli nogometaša, niti Kyliana Mbappeja. Ne bo konec sveta, če ne podpiše za Real. To ni naravno za ekipo, ki ima tradicijo, številne naslove in zgodovino, da gre v pogovore z ekipo, kot je PSG, ki ima samo denar,” je dejal nekdanji predsednik Reala Lorenzo Sanz o govoricah, da bi lahko francoski reprezentant poleti okrepil moštvo iz španske prestolnice.  

Real bo pričel z gradnjo novega stadiona, kar je velik projekt in še večja investicija. “Vsaka izboljšava je dobra, a ko boste videli novi stadion boste videli, o čem vam govorim. Novi stadion Reala bo nekaj najlepšega v Madridu.”

Lorenzo Sanz je bil dlga leta prvi človek Reala, funkcijo predsednika pa je opravljal med leti 1995 in 2000. V tem obdobju je s klubom osvojil Ligo prvakov, prvo po 32 sušnih letih.

“To je težka sezona za Real, a moramo biti potrpežljivi in delati s polno paro. Spomnite se, kako dolgo časa smo čakali na evropski naslov v času mojega predsednikovanja. Recimo, da je to prehodna sezona za Madridčane,” je še dodal Sanz.