Zidane bo poleti lovil branilca Manchester Uniteda

La liga 5. Apr 201917:56 > 18:03
Ben Hoskins, Getty Images

Branilec Manchester Uniteda Eric Bailly, ki je na Otok prišel kot velika okrepitev, a tudi zaradi serije poškodb še ni povsem prepričal, se je znašel na seznamu želja Real Madrida.

  Eric Bailly bi se tako lahko poleti vrnil v ligo, kjer je že blestel. Nanj je svoje lovke vrgel nov ugledni velikan, ki za branilca pripravlja uradno ponudbo. Reprezentant Slonokoščene obale ima sicer z rdečimi vragi podpisano pogodbo do poletja 2020, a naj ne bi bil v resnih načrtih novega trenerja Oleja Gunnarja Solskjaerja. Madridčani naj bi zanj pripravljali ponudbo težko okoli 40 milijonov evrov.

24-letnika si je močno zaželel trener Reala Zinedine Zidane, ki bo branilca še kako potreboval, če bo Raphael Varane zares zapustil špansko prestolnico.

Bailly je na Old Trafford prestopil leta 2016, ko se je v Premier ligo preselil iz Villarreala. Povratek v Španijo naj bi ga zelo mikal, še posebej zdaj, ko se je zanj ogrel Real. Branilec sicer pri Unitedu nikdar ni dobil prave priložnosti, imel pa je tudi obilico smole s poškodbami. V zadnjih dveh sezonah je tako v rdečem dresu v Premier ligi odigral le 24 tekem.