Barca ne želi Griezmanna: Ni več na našem spisku želja

La liga 16. Apr 201911:19 > 11:19
Getty Images/Gonzalo Arroyo Moreno

Predsednik Barcelone Josep Maria Bartomeu je potrdil, da klub iz katalonske prestolnice ni več zainteresiran za prestop francoskega napadalca Antoina Griezmanna iz madridskega Atletica.

Španski mediji so v zadnjem letu dni na veliko razglaševali prestop francoskega reprezentanta Antoina Griezmanna, ki bi dosegel vrednost 120 milijonov evrov. Griezmann se je takrat odločil, da ostane član madridskega Altetica, zdaj pa je jasno, da do prestopa ne bo prišlo niti med poletni prestopnim rokom.

“Griezmann je igralec Atletica, s katerim ima veljavno pogodbo,” je dejal predsednik Barcelone Josep Maria Bartomeu. “Meni je Griezman všeč, lepo je, da najbojši nogometaši na svetu igrajo v Primeri Division, ker dvigujejo kvaliteto tekmovanja. Antoine pa ni več na našem spisku želja. Veliko je medijskih namigovanj, a Griezmann ni naša tarča in ni stopil v stik z Barcelono.”

Prvi človek španskega šampiona pa obenem ni želel razkriti podrobnosti morebitnega prihoda Mathhijsa de Ligta v katalonsko prestolnico.

Mediji so namreč nedavno prenesli informacijo, da je Barcelona obupala tudi nad prestopom Luke Jovića, potem ko je njegov oče Milan razkril, da mladi srbski nogometaš želi ostati v Eintrachtu, saj se bom tam bolje razvijal in redno dobival priložnosti.

https://twitter.com/Blaugranarealm/status/1118091163544764416