Perez še ni pozabil "stare ljubezni" Neymarja

La liga 17. Maj 201912:50 > 12:52
Clive Rose/Getty Images

Aktualna sezona še ni v arhivu, številni evropski velikani pa že kujejo načrte za prihajajoči poletni rok. Med (naj)bolj aktivnimi bo zagotovo madridski Real. Florentino Perez menda povsem ni odpisal niti "stare ljubezni" Neymarja.

Za španske medije je prihod Edena Hazarda že “zaključena zgodba”, madridski As pa se je razpisal, da Florentino Perez še vedno sanja tudi o Neymarju. Brazilec naj bi bil ob že znanih željah (Eriksen, Pogba, Jović, …) praktično na vrhu nakupovalnega seznama.

V zgodbo o prihodu Neymarja na Santiago Bernabeuu naj bi imel pomembno vlogo tudi Antoine Griezmann. Čeprav naj bi bil Francoz že na poti v Barcelono, bi Kataloncem načrte utegnil prekrižati PSG. Madridčani verjamejo, da bi se Nasser Al-Khelaifi vsaj malce omehčal, če bi v Pariz uspel zvabiti Griezmanna. Ob tem ne gre pozabiti, da si Thomas Tuchel svojo ekipo želi okrepiti tudi z Garethom Balom, Isco in Tonijem Kroosom, tremi zvezdami Reala, ki so vse bližje slovesu od kraljevega kluba.

PSG naj bi bil za omenjeno trojico pripravljen odšteti 200 milijonov evrov, če temu dodamo še 120 milijonov evrov za Greizmanna, bi Parižani porabili že več kot 300 milijonov. V tem primeru bi bili primorani prodati eno od dveh največjih zvezd in to bržkone ne bo Kylian Mbappe, temveč 27-letni brazilski napadalec.