Hazarda vabimo že leta, ne želimo Mbappeja ali Neymarja

La liga 28. Maj 20198:39 > 8:50
Denis Doyle/Getty Images

Predsednik Reala Florentino Perez je za radio Onda Cero spregovoril o morebitnih poletnih prestopih madridskega Reala, odkrito pa je priznal, da bo njegov klub storil vse, da v špansko prestopnico pripelje Edena Hazarda.

Odkar je Cristiano Ronaldo zapustil madridski Real, španski mediji poročajo, da je Eden Hazard prvo ime na spisku želja kraljevega kluba. Belgijec se je lani odločil, da bo še spoštoval pogodbo s Chelseajem, že zdaj pa je jasno, da boponovno prav on glavna tema prestopnega roka v povezavi z Realom. Predsednik kluba Florentino Perez pa pravi, da do pogovorov še ni prišlo, saj sezona Chelseaja, ki nastopa v finalu Lige Evropa, še traja.

Povezano

“Kako se lahko dogovarjamo z ekipo, ki igra v finalu Lige Evropa? Že vrsto let poskušamo zvabiti Edena Hazarda v Real, a pri tem še nismo uspeli. Rad bi videl, da bi ga pripeljali in upam, da se bo to zgodilo. On je eden najboljših igralcev na svetu,” je dejal predsednik Reala.  

Prestop Hazarda bi Real lahko stal okoli 130 milijonov evrov, to pa je vsota, ki jo za svojega napadalnega vezista zahteva Chelsea, a je že dlje časa jasno, da to ne bi smelo predstavljati težav, saj je belgijski zvezdnik glavna želja novega/starega trenerja Zinedina Zidana.

Perez je spregovoril tudi o odnosu s PSG-jem in morebitnih prestopih Kyliana Mbappeja in Neymarja: “Z nikomer se nisem pogovarjal o Mbappeju ali Neymarju. Pogovarjali se nismo niti z igralcema. Lani ju nismo želeli in tudi letos je tako. Če bomo želeli dobiti igralca, se bomo pogovarjali s klubom.”