Rakitić: On je bil del moje družine

La liga 3. Jun 201916:16 > 16:19
Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Nekdanji soigralec preminulega Joseja Antonia Reyesa, Ivan Rakitić, je imel o tragično preminulem nogometašu zelo visoko mnenje.

Jose Antonio Reyes, ki je v 36. letu starosti, izgubil življenje v tragični nesreči, si je z Rakitićem pri Sevilli slačilnico delil dve leti in pol.

“Nimam besed. On je eden redkih, ki je radost iz življenja prenesel na zelenice. Bil je soigralec kakršnega si si samo želel. Od prvega dne, ko se je vrnil v Sevillo je izgledalo, da je prevzel kontrolo. Vsi so ga želeli imeti tam – soigralci, klub, navijači. Ni nas zapustil samo nekdanji soigralec. On je bil zame del družine. Ne dobite tako veliko priložnosti, da spoznate ljudi, kot je bil on. Med seboj smo bili povezani od prvega dne.” je povedal Rakitić.

Dodal je še, da še zdaj ne more verjeti, da se je zgodila taka tragedija. Istočasno pa je tudi ponudil pomoč njegovi družini.

“Nekaj dni nazaj smo se še pogovarjali o tem, da se moramo znova videti in res ne vem kaj naj še rečem v tem trenutku. Želim, da njegova družina ve da sem tu, če bodo potrebovali kakršnokoli pomoč”

Tekom kariere je Reyes igral za Sevillo, Arsenal, Real Madrid, Atletico, Benfico ter Espanyol. Nazadnje je bil član kluba iz druge španske lige Extremadure.