Santiago Bernabeu pozdravil Hazarda

La liga 13. Jun 201920:59 > 21:06
Angel Martinez/Getty Images

Belgijski nogometaš Eden Hazard je uspešno opravil zdravniške preglede in nato na Santiago Bernabeuu pozdravil 50 tisoč navijačev kraljevega kluba.

Hazard je čustveno povedal, da si je s prestopom v Real Madrid izpolnil otroške sanje.

Rad bi se zahvalil predsednik Perezu in svoji družini, ki je prišla z mano v Madrid. Zahvaljujem se tudi vsem tistim, ki niso mogli priti sem in so mi že čestitali za prestop. Komaj čaka, da na zelenico pritečem v dresu Reala. Ta trenutek sem sanjal od malih nog. Rad bi se naučil španskega jezika in se tako povsem predal klubu,” je ob prihodu k Realu povedal Eden Hazard.

Angel Martinez/Getty Images

Belgijec je ob tem dodal, da so ga v klubu izredno lepo sprejeli in da so mu krasno dobrodošlico izrekli vodilni možje kluba, soigralci in vsi ostali zaposleni.

V nogometu lahko vedno napreduješ. Nikoli ne dosežeš maksimuma. Vedno ostane prostor za napredek. To velja za vsakega posameznika in tudi za ekipo. To je najverjetneje največji trenutek moje kariere, prišel pa sem v ekipo, s katero lahko postanem še boljši,” je ob predstavitvi še povedal Hazard.

Angel Martinez/Getty Images

Real s predstavitvijo Hazarda nadaljuje s tradicijo, da navijači nove zvezdnike kluba pozdravijo na Santiago Bernabeuu. Absolutni rekorde ostaja Cristiano Ronaldo, ki ga je pričakalo 80 tisoč navijačev. Sledi Kaka s 55 tisočimi, na tretjem mestu pa je že Hazard. Tudi to kaže na to, da je Real po odhodu Ronalda močno pogrešal novega zvezdnika.

Angel Martinez/Getty Images