Marcelo: Neymar in Hazard? Ne bi motila drug drugega

La liga 20. Jul 201913:08 > 13:15
Buda Mendes/Getty Images

Levi bočni branilec Reala Marcelo poskuša prepričati svojega rojaka Neymarja, da se mu pridruži v španski prestolnici. Prepričan je, da tudi nedavni prihod Edena Hazarda v kraljevi klub ne bi smel biti ovira za njegov prihod.

Neymar je lta 2017 za rekordnih 222 milijonov evrov iz Barcelone prestopil v PSG. V kolikor bi se res pridruži Realu, bi predstavljal peto okrepitev kraljevega kluba v letošnjem prestopnem roku, potem ko so pred njim v Madrid že prišli Eder Militao, Luka Jović, Ferland Mendy in Eden Hazard.

“Eden je vrhunski igralec. Ima visoko kvaliteto, kot Neymar – oba sta med petimi najboljšimi na svetu. Hazard je impresiven, težko je primerjati njega in Neymarja, vendar za mene je Neymar vseeno boljši,” je Marcelo dejal za Marco.

V povezavi z Neymarjem se veliko omenja tudi njegov povratek v Barcelono, Marcelo pa verjame, da v primeru prihoda v Madrid njegove preteklost povezana s ponosom Katalonije, ne bi predstavljala težave. “Vsi bi bili zelo zadovoljni z njegovim prihodom v Madrid, nihče ne bi pomislil na to, da je igral v Barceloni,” je prepričan Marcelo.