Zidane: Bale ni želel igrati proti Bayernu

La liga 23. Jul 201910:29 > 10:31
Martin Rose/Bongarts/Getty Images

Zinedine Zidane trdi, da je Gareth Bale zavrnil možnost, da bi zaigral proti Bayernu, ter da je to glavni razlog, zakaj ni prišel na igrišče.

Garetha Bala ni bilo v postavi Reala za obračun proti Bayernu v okviru Champions Cupa. Resnici na ljubu je le malokdo pričakoval, da se bo Valian znašel v ekipi, glede na vse izjave, ki so o njegovi prihodnosti prišle iz kraljevega kluba. A če gre verjeti Zinedinu Zidanu, je Bale sam zavrnil, da bi nastopil proti nemškim prvakom, zato pa naj bi bil v postavi za sredino tekmo proti Arsenalu.

Morda moja španščina občasno ni popolna, toda želim biti zelo jasen pri tem vprašanju. Kot prvo, nikoli nisem pokazal nespoštovanje do kogarkoli, posebej do igralca. Vedno sem govoril enako – igralci so najpomembnejši in vedno bom na njihovi strani. Kot drugo, sem že dejal, da klub želi prodati Bala. Pika. Kot tretje, mislim, da je zelo pomembno, da vsi vedo, da Gareth ni igral proti Bayernu, ker ni želel igrati, ker smo se v tistem trenutku pogovarjali o njegovem odhodu. Danes bo treniral z nami. To je danes, jutri pa je nov dan. Lahko postavljate vprašanja, za zdaj imam samo en odgovor. Gareth Bale je še vedno igralec Reala. Tisto, kar je najpomembnejše, on je del ekipe,” je sporočil Zidane.