Vojna med Atleticom in Barcelono se nadaljuje!

La liga 24. Jul 201913:26 > 13:29
David Ramos, Getty Images Sport

Vodstvo Atletico Madrida od La Lige zahteva, da napadalca ne registrira. Francoz je sicer poleti zapustil špansko prestolnico in se za 120 milijonov evrov preselil na Camp Nou.

Alex Caparros/Getty Images

Spor med Atleticom in Barcelono se nadaljuje, Madridčani pa so že prejšnji teden vse skupaj začinili tudi z uradno pritožbo na La Ligo. Colchonerosi od Barcelone zahtevajo dodatnih 80 milijonov evrov, saj trdijo, da imajo dokaz, da sta se Griezmann in Barcelona za prestop dogovorila še preden se je odkupna klavzula znižala iz 200 na 120 milijonov evrov.

Atletico je prepričan, da mu pripada 200 milijonov evrov, saj je povsem jasno, da sta se igralec in Barcelona za prestop dogovorila že kar nekaj časa preden je posel postal uraden. Naj vas spomnimo, da je igralec odločitev o odhodu sporočil 14. maja,” so zapisali pri Atleticu.

Madridčani zdaj od vodstva La Lige zahtevajo, da Francoz ne dobi licence za prihodnjo sezono, dokler Katalonci ne nakažejo preostanka odškodnine.

Prejeli smo Atleticovo pritožbo. V naslednjih dneh bo znana odločitev, ki bo razrešila nastalo situacijo,” je bil jasen predsednik La Lige Javier Tebas.

Griezmann medtem sicer že igra za Barcelono, ki je izgubila obračun s Chelseajem. Londončani so na mednarodnem pokalu prvakov slavili z 2:1.