Preobrat: James ne gre nikamor!

La liga 26. Jul 201923:42 > 23:59
Getty images/Octavio Passos

Po težki poškodbi Marca Asensia in odhodu Danija Ceballosa je pred izhodnimi vrati že kar nekaj časa tudi Gareth Bale. Kar pa pomeni, da obstaja velika možnost, da madridski Real v svojih vrstah zadrži Jamesa Rodrigueza.

Real Madrid je v letošnjem prestopnem roku močno prevetril ekipo in v svoje vrste pripeljal ogromno novincev. Kar pa jasno pomeni, da bo kar nekaj nogometašev tudi odšlo. Ta usoda je že doletela Danija Ceballosa, ki je odšel v Arsenal. Že kar nekaj časa je na izhodnih vratih tudi Gareth Bale, ki naj bi se preselil na Kitajsko. Nekateri bodo prav tako še morali poiskati nov klub. Po poškodbi Marca Asensia, ki je že končal sezono pa so mnogi mnenja, da bi James Rodriguez lahko pod vodstvom Zinedina Zidana dobil celo drugo priložnost.

Povezano

Kolumbijski nogometaš je zadnji dve sezoni preživel na posoji pri Bayernu iz Munchna, kjer pa se niso odločili, da ga dokončno odkupijo od madridksega Reala. Sedaj pa se zanj bojda zelo resno zanimata Napoli in Atletico Madrid

28-letnik ni ljubljenec Zidana zato je jasno, da si bo zelo težko izboril mesto v začetni enajsterici. Kot poročajo mnogi mediji, bi se Francoz lahko tudi odločil, da celo obdrži Jamesa glede na črne oblake, ki se v zadnjem obdobju zgrinjajo nad madridskim Realom.