Zidane po blamaži: Poraz boli, vendar me ne skrbi

La liga 27. Jul 201911:55 > 11:59
Gonzalo Arroyo Moreno Getty Images Sport

"Ne sme se zgoditi, da nam nasprotnik zabije sedem zadetkov. Igralci se tega zavedajo, toda sedaj so globoko razočarani. Ni potrebno preveč govoriti o tem, vseeno je to prijateljska tekma pred sezono," je Zinedine Zidane kar čim bolj poskušal omiliti visok poraz proti Atleticu s 7:3.

Atletico je v okviru Champions Cupa mestni tekmecem zadal enega najhujših porazov v klubski zgodovini. Colchoerosi so prvič zadeli že po 43 sekundah igre, na polčas pa odšli s prednostjo 5:0.

Tekmo smo zelo slabo začeli. Na tako močnem tekmovanju smo začeli zelo, zelo slabo. Po osmih minutah smo izgubljali 2:0 in nikakor nismo mogli odgovoriti, da bi nekaj spremenili. Prvi polčas je bil res težak, manjkalo nam je vsega, predvsem intenziteta,” je Zinedine Zidane po blamaži poskušal najti odgovore.

Atletico je na madridskem mestnem derbiju prvič v zgodovini dosegel sedem zadetkov. “Ne sme se zgoditi, da nam nasprotnik zabije sedem zadetkov. Igralci se tega zavedajo, toda sedaj so globoko razočarani. Ni potrebno preveč govoriti o tem, vseeno je to prijateljska tekma pred sezono. V vsem so bili boljši od nas in tu ni prav veliko za govoriti,” je dodal Francoz.

“Sezona se začenja 17. avgusta. Počasi se pripravljamo in mirno smo, kar se tega tiče. Za zdaj nam nekaj še manjka, toda bomo motivirani, v to ne dvomim. Čaka nas sijajna sezona, v to sem prepričan. Danes ne moremo biti srečni. Moramo se vrniti v Madrid in odpočiti, toda to me sploh ne skrbi. Boli, ko izgubiš. Ne igraš, da bi izgubil, toda to se je zgodilo. Ne rabimo gledati za seboj. Tekma je bila slaba, vendar gremo naprej,” je Zidane sklenil v opitmističnem slogu.