Ne samo Joviću, poškodba nagaja tudi Modriću

La liga 27. Jul 201920:50 > 20:53
Aitor Alcalde Getty Images Sport

Madridski Real zlepa ne bo pozabil mestnega derbija proti Atleticu v okviru Champions Cupa. Colchonerosi so slavili s kar 7:3, galaktiki pa so ostali brez Luke Jovića in tudi Luke Modrić, ki je po zadnjih infromacijah iz Španije prav tako staknil poškodbo.

Luka Jović je srečanje začel v začetni enajsterici, z igrišča pa odšel že po pol ure igre in trku z Janom Oblakom. sarb naj bi si po prvih informacijah poškodoval koleno, ki naj bi težave povzročalo tudi Luki Modriću. Hrvat se je izgubil v sivem povprečju celotne ekipe Reala in bil povsem neviden ob Saulu Niguezu in Kokeju.

Kot poroča Marca, je Tekafusa Kubo Modrića na začetku drugega polčasa zamenjal zaradi poškodbe kolena. Več bo jasno šele po povratku v Madrid in podrobnejših pregledih, pri Realu pa upajo, da ne gre za hujšo poškodbo.

Če gre verjeti poročaju medijev v Španiji in Italiji, Modrić sezone ne bo začel pri Realu, temveč bo po sedmih letih v Madridu sprejel nov izziv. Trenutno je glavni favorit za Modrićev podpis Milan, ki je po prihodu Zvonimirja Bobana odločen, da se vrne na zmagovite tirnice.