Ronaldo: Upam, da se bom nekoč vrnil v Madrid

La liga 29. Jul 201922:40 > 22:43
Yifan Ding/Getty Images

Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo je priznal, da pogreša špansko prestolnico in izjavil, da upa, da se bo kmalu vrnil v Madrid, prva priložnost za povratek pa bo sprejem nagrade, ki jo podeljuje španski časnik Marca.

Nagrada, ki jo podeljuje priznani športni časnik, nosi ime “Legenda Marce”, urednisštvo pa jo podeljuje nogometašem z uspešnimi nogometnimi karierami na in izven zelenic, kjer je Cristiano Ronaldo pustil ogromen pečat. 

Ronaldo je v dresu Reala osvojil štiri od svojih petih Zlatih žog, postal pa je tudi najboljši strelec v zgodovini kraljevega kluba, na poti pa dosegel 451 zadetkov na 438 tekmah.

Povezano

Ronaldo je po njegovi dominaciji v Realu dšel v Juventus, kjer je nadaljeval svojo neverjetno strelsko formo.

Žal mi je, ker sem zapustil Madrid. Pogrešam mesto, tudi Manchester pogrešam, a sem v španski prestolnici živel dlje in tam so bili rojeni moji otroci, zato bolj pogrešam Madrid. Ta nagrada bo imela posebno mesto v mojem muzeju – Madrid je zares poseben. Veliko sem potoval, a nikjer ni tako, kot je v tem mestu. Počaščen sem, da bom prejel to nagrado, v katero je vpeto tudi to mesto. Hvala vsem, ki so mi pomagali, da jo dobim. Upam, da se bom kmalu spet vrnil v Madrid,” je dejal Cristiano Ronaldo.  

“Nikoli si nisem mislil, da bom prišel tako daleč. Moje sanje so bile, da postanem profesionalni nogometaš. Moja največja lovorika v karieri je tista in Evropskega prvenstva 2016. Ni isto, ko dosegaš uspehe s klubom ali pa s svojo reprezentanco. Upam, da bom tudi z Juventusom sicer osvojil Ligo prvakov,” je zaključil Portugalec.