Simeone: Felix mora še precej napredovati

La liga 19. Avg 201912:59 > 12:59
Sam Greenwood/Getty Images

Trener Atletica iz Madrida Dirego Simeone pravi, da je mladi Joao Felix izpolnil njegova pričakovanja v prvi tekmi, ki jo je odigral v španskem prvenstvu, a da mora mladi portugalski nogometaš še precej napredovati.

Mladi portugalski nogometaš Joao Felix je v najmočnejšem španskem nogometnem tekmovanju v dresu Atletica iz Madrida debitiral na tekmo proti Getafeju. 

“Prva tekma v sezoni nikoli ni lahka. Igrali smo proti ekipi, ki se odlično giblje v obrambi. Niso nam dopustili prostora, tudi Felix ga ni imel, da bi lahko stroil kaj v napadu. Pokazal je, česa je zmožen in upam, da bo to v prihodnosti lahko prikazoval vedno bolj pogosto. Mora nadaljevati z napredkom,” je po tekmi dejal trener Atletica Diego Simeone. 

Podprvak Španije je v prvi tekmi sezoni težje od pričakovanega prišel do zmage proti nasprotniku, ki mu že 16 zaporednih tekem ni uspel zabiti zadetka. Edini gol na tekmi je v 23. miuti srečanja dosegel Alvaro Morata

19-letni Feliy je poleti postal drugi najdražji najstnik v zgodovini, potem ko je za 126 milijonov evrov prestopil iz Benfice v moštvo iz španske prestolnice.