Zidane: Neymar? Čas je do 2. septembra

La liga 23. Avg 201912:35 > 12:36
Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

Trener madridskega Real Zinedine Zidane ni želel govoriti o morebitnih prestopih v zaključku prestopnega roka in poudaril, da je vse mogoče do 2. septembra.

V zadnjih mesecih se je veliko pisalo, da se Real zanima za Neymarja, ter da je zanj celo poslal konkretno ponudbo PSG-ju.

“Vse je mogoče do 2. septembra. Igralci lahko pridejo ali odidejo. To se lahko zgodi v vsaki ekipi. Komaj čakamo, da prenehamo govoriti o tem,” je dejal Zinedine Zidane: “Ne bi govoril o Neymarju. Tisto, kar me zanima, je naslednja tekma moje ekipe.”

Čeprav je obstajala možnost, da bosta Gareth Bale in James Rodriguez zapustila Santiago Bernabeu, se to očitno ne bo zgodilo. “Bale je dober igralec, toda kot vsi ostali mora nadaljevati z delom. Ostal bo v ekipi. Res se je veliko dogajalo, toda najpomembnejše je, da mi bo na voljo. Je pomemben igralec in nadejam se, da bo to pokazal. Vesel sem, da je tudi James tukaj. Tudi on je srečen, ker je v Madridu. Pred nami je veliko tekem, računal bom na vse igralce.”

Zidane je prav tako zavrnil možnost, da bi klub zapustil izkušeni vratar Keylor Navas.

Galaktiki se bodo v 2. krogu La lige v soboto ob 19:00 pomerili z Realom iz Valladolida – neposredni prenos srečanja na SK 3.