Ancelotti: Ne potrebujem Messija, imam Ronalda!

La liga 3. Dec 201311:34 > 11:39

Ljubljana – Real Madrid pod vodstvom Carla Ancelottija iz tekme v tekmo igra bolje. Nemalo zaslug za uspešne igre galaktikov ima Cristiano Ronaldo, ki ga Italijan en bi zamenjal niti za Lionela Messija.

Po prvem prvenstvenem porazu Barcelone se je Real gorečim rivalom približal le na tri točke zaostanka, vmes je še Atletico Madrid, kar nakazuje, da utegnemo letos v Španiji po dolgem času spremljati troboj za naslov prvaka. Čeprav Real razpolaga s samimi izjemnimi nogometaši, ki jih številni drugi klubi lahko le sanjajo, bi utegnili galaktiki januarja še okrepiti svoje moštvo. A strateg Carlo Ancelotti svoje ekipe začuda ne bi okrepil z Lionelom Messijem, če bi seveda dobil priložnost za to.

Če bi imel možnost izbrati katerega koli nogometaša na svetu, to ne bi bil Messi. Raje bi okrepil druga igralna mesta,” je Italijan dejal v pogovoru za Raio Capital, nato pa malce bolj podrobno obrazložil svojo trditev: “Imamo Cristiana, kdo potrebuje Messija? Bog je Ronaldu dal posebno darilo.

A če se bodo pri Barceloni kdaj odpovedali svojemu prvemu zvezdniku, ga bodo pri Realu sprejeli z odprtimi rokami, je še v šali dodal Ancelotti: “Če se ga bodo pri Barceloni odločili prodati, naj nas pokličejo.”

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images